Algemene informatie

Verzending

1.1. Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij en uitvoering van bestellingen van producten.

1.2. Het is niet mogelijk uw bestelling op te komen halen. Uw producten worden verstuurd via PostNL tegen een vooraf bepaalde prijs. Met het afnemen van onze producten en verzendservice geeft de klant de firma Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) de opdracht uw bestelling, mits betaald, compleet en verzendklaar verpakt over te dragen aan desbetreffende koeriersdienst.

1.3. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) kenbaar heeft gemaakt.

1.4. Per geplaatste bestelling, via de website van Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl), ontvangt u een bevestiging per e-mail. De klant is verantwoordelijk aan de hand van deze bevestiging de juistheid van zijn bestelling te controleren. Indien er een afwijking is geconstateerd dient u dit direct te melden aan Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl). Indien binnen 2uur geen bevestigingsmail is ontvangen dan dient de klant zich te melden via het contactformulier. (Via Menu-optie contact). Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de door de klant onjuist opgegeven informatie Mocht onverhoopt een pakket opnieuw moeten worden aangeboden aan de koeriersdienst dan zal de klant opnieuw deze dienst dienen af te nemen.

1.5. Het wijzigen van een al geplaatste order is niet mogelijk.

1.6. Voor alle bestellingen sturen wij u regelmatig statusupdates waaronder: - Ontvangstbevestiging van betalingen - Artikel tijdelijk niet leverbaar - Levertijd vertraging De klant draagt de verantwoording deze en andere e-mails van ‘Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) vrijelijk te kunnen ontvangen (niet in Spam-box of dergelijke).

1.7. Gratis verzending is op eigen risico.

Toepasselijk Recht

Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) verplicht zichzelf alle verkopen en garantie aanvragen naar volle tevredenheid van de klant af te handelen. In geval van een geschil voor wat de verkopen betreft is het Nederlands recht van

Over Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl)

Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan mobiele telefoon hoesjes en mobiele telefoon toebehoren, geheugenkaarten, harde schijven maar ook veel gadgets. Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) heeft een wereldwijd inkoopnetwerk wat betekent dat wij direct en grootschalig kunnen inkopen zonder tussenhandel. Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL.


Klanttevredenheid Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl)

Wij bieden veelal een razendsnelle en goed verpakte levering en er staat elke dag een ervaren team van servicemedewerkers klaar die per e-mail snel antwoord kunnen geven op veel van jouw vragen.

Veilig Betalen

iDeal en Bank overschrijving


Contact met Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl)

Phone Galaxy V.O.F (www.iphonegalaxy.nl) Amsterdam